Wie zijn we?

TCwonen & Architectuur is een architectenbureau voor iedere particuliere woningeigenaar, projectontwikkelaar en woningcorporaties.

Wij ontwerpen woningen, appartementen, bedrijfshallen en kantoren geheel naar wens van onze opdrachtgevers. Wij bieden niet alleen flexibiliteit, maar ook de zekerheden van een catalogusbouwer gecombineerd met de vrijheid van werken met een gecertificeerde architect en losse aannemer.

Al heel vroeg in het proces heeft u zekerheid over de prijs met een transparante en eerlijke prijsstructuur waarbij we samen met de klant zoeken naar de optimale realisatie van woonwensen binnen het budget.

Ons team kent de modernste bouw- en computersystemen. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van architectuur, bouwtechniek en financiering. De communicatie verloopt gedurende het gehele ontwerpproces langs korte lijnen. Wij geloven dat deze persoonlijke benadering leidt tot het meest optimale resultaat om de wensen van de opdrachtgever te vervullen.

TCwonen & Architectuur gaat verder waar anderen stoppen !

Wij werken samen met betrouwbare partners die niet alleen traditioneel maar ook nieuwe bouwsystemen toepassen die bij uw ontwerp passen.